Utorok, 23. apríl 2024

Colorado zdolalo v prvom dueli St. Louis 4:1, Boston vyrovnal sériu

TASR TASR 18.05.2021

Hokejisti Washingtonu so slovenským obrancom Zdenom Chárom prehrali v druhom zápase semifinále Východnej divízie NHL na domácom ľade s Bostonom 3:4 po predĺžení. Bruins tak vyrovnali stav série 1. kola play off na 1:1. O ich triumfe rozhodol v 39. sekunde predĺženia Brad Marchand. Chára proti svojmu bývalému klubu odohral 12:53 minút, jeho krajan, brankár Jaroslav Halák nebol ani na striedačke hostí.
      
V noci na utorok sa rozbehla aj semifinálová séria Centrálnej divízie medzi Carolinou a Nashvillom, v prvom dueli zvíťazili domáci Hurricanes 5:2. Dvomi presnými zásahmi sa na výhre podieľal Jordan Staal. Colorado si v úvodnom súboji semifinále Západnej divízie poradilo so St. Louis 4:1. Výraznú zásluhu na triumfe domácich mal hviezdny prvý útok, Nathan MacKinnon strelil dva góly a pri ďalšom asistoval, kapitán Gabriel Landeskog mal bilanciu 1+2 a Mikko Rantanen si pripísal dve asistencie.

1. kolo play off NHL:
     
Washington – Boston 3:4 pp
/stav série: 1:1/

Carolina – Nashville 5:2
/stav série: 1:0/
  
Colorado Avalanche – St. Louis Blues 4:1
/stav série: 1:0/

TakUrčitee SMS
Keď ste sa dočítali až sem, mám jednu prosbu. Po ôsmich rokoch poctivej práce nebudem chodiť okolo vriacej kaše a na bránu vypálim z ťažkého uhla: Uchádzame sa o symbolický príspevok od toho najvernejšieho – nášho fanúšika. Takurčitee teraz môžete podporiť cez jednoduchú SMS na číslo 8866. Na oplátku viem sľúbiť, že v neobjektivite nepoľavíme a budeme písať najlepšie ako vieme aj ďalej. Budeme prinášať ďalší športovo-zábavný obsah, ktorý oceňujete už vyše sedem rokov. Aj vďaka vám bude naša forma ďalej stúpať. Stačí poslať SMS v tvare: TAKURCITEE na číslo 8866 a podporiť nás sumou 2 Euríčka, ktorú zaplatíte v najbližšej faktúre svojho mobilného operátora. Za kolektív pisálkov z celého športového srdiečka ďakujem. Telovýchovný vedúci.

Komentáre

Tagy:

Minúta po minúte

Odoberajte nás

Prihláste sa do nášho newslettera